kivasalunk

INFORMÁCIÓ

informacio

2009/02/20

Vendéglátóipari egységeknek mosást is vállalunk

2007/07/01

Cégünk 2007-07-01 óta áll kedves ügyfeleink rendelkezésére!

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mit vasalnak?

Vasalunk inget, pólót, nadrágot, ágyneműt, terítőt, abroszt, törölközőt, konyharuhát, bármilyen női-, férfi ruhadarabot, munkásruhát, gyermekruhát, női kosztümök, kabátok vasalása.

Hol történik a ruhák vasalása?

A ruhákat tiszta, füstmentes, egy erre a célra kialakított helyiségben vasaljuk ipari nagynyomású gőz vasalókkal.

Hogyan tárolják ruháimat?

Megrendeléskor a ruhákat egy higiénikus nejlonzsákkal kibélelt műanyag ládába tesszük. Vasalás után az Ön kívánsága szerint ruháit hajtogatva visszatesszük a tárolóba, vagy vállfára akasztva, védőfóliában ruhaállványra kerülnek.

Mit kell tennem a futár érkezése előtt?

Ruháit készítse ki futárunk érkezése előtt. Igény szerint tegye ki ruhái mellé a szükséges mennyiségű vállfát, ha nem áll rendelkezésre, akkor mi biztosítunk.

Hogyan történik a ruhák átvétele?

Futárunk a megbeszélt időpontban felkeresi Önt. Leméri ruhái súlyát és kiszámolja a fizetendő összeget, megbeszélik a visszaszállítás időpontját. Az átvett ruhákról és a fizetendő összegről szóló szállítólevél egy példányát átadja.

Mikor és mennyit kell fizetni?

A kivasalt ruhák visszaszállításakor, ha megfelelt a vasalás minősége, a számlán szereplő összeget kell kifizetni készpénzben.

Ha nem vagyok megelégedve a szolgáltatással, hol jelezhetem?

Ruhái szállítását, vasalását a legnagyobb gondossággal végezzük. Munkánk minőségét minden esetben ellenőrizzük vasalás után. Ha ennek ellenére hibát tapasztal munkánkkal kapcsolatban, újból soron kívül elszállítjuk, kijavítjuk, majd visszaszállítjuk ruháit, térítésmentesen.

Kapok-e kártérítést, ha ruhámban kár keletkezik?

Garantáljuk, hogy ruháját épségben, hiánytalanul visszaszállítjuk Önnek. A bizonyíthatóan nálunk keletkezett sérülésért, jogos reklamáció esetén vállaljuk a felelősséget, a ruha jelenlegi értékét kifizetjük.